“Jouw merk in beeld met zakelijke fotografie of sterke videocontent

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Iets bijzonders wat ervoor zorgt dat je onderscheidend bent en opvalt. Wij helpen je om dit op professionele manier in beeld te brengen en zo de impact van jouw marketing en communicatie te vergroten. We verzorgen fotografie, video’s, animaties of selecteren een passende serie stockfoto’s. Maak je liever gebruik van illustraties? Ook die ontwerpen wij graag voor je. Lees snel verder hoe foto- en videomarketing uitbesteden ook jou verder kan helpen!

%

Video

55% van de mensen bekijkt op z’n minst een video per dag.

(Digital Information World)

%

Online Activiteit

33% van de online activiteit wordt besteed aan het bekijken van video’s.

(Worldstream)

%

Bezoekduur

88% van de wesite bezoekers besteedt meer tijd op websites met video content.

(Forbes)

Video en animatie

Video is één van de meest effectieve marketinginstrumenten, dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Met videomarketing kun je zowel een gevoel als een boodschap of stuk informatie heel goed overbrengen. Je kunt denken aan:

  • Een bedrijfspitch op de homepage van je website, zodat bezoekers na een minuut weten wie je bent en waar je organisatie voor staat
  • Een eventregistratie als mooie manier om de sfeer en de impact van je evenement nog verder te verlengen
  • Een animatie om de meest complexe onderwerpen helder en inzichtelijk over te brengen
  • Een how-to-video om een nieuw product of een nieuwe tool te lanceren
  • Videocontent om extra op te vallen op social media

Bedrijfsrapportage

Een eerste indruk bepaalt veel. Eigenlijk alles. Met professionele fotografie laat je de essentie en kwaliteit van jouw bedrijf in één oogopslag zien aan je potentiële klant. De kernwaarden van de organisatie komen terug in aspecten als de compositie, achtergrond en belichting. Met oog voor detail brengen we de kracht van jouw dienst of product in beeld.

Zakelijk portret

Professionele teamfoto’s in dezelfde sfeer laten zien dat je je organisatie op orde hebt. Je kunt rekenen op sprekende, representatieve foto’s van jou en je collega’s. Je kunt de foto’s gebruiken voor je website, maar ook voor je LinkedIn profiel of andere social media.

FOTO- EN VIDEOMARKETING UITBESTEDEN?

Ook een video, animatie of fotoserie laten maken? Wanneer je zelf niet voldoende tijd, kennis of middelen hebt dan is Cadform voor jou dé partij. Wij begeleiden je van A tot Z voor de juiste inzet van foto- en videomarketing