“Jouw website of actiepagina laten maken? Wij helpen je!”

Als organisatie kom je tegenwoordig natuurlijk niet meer weg zonder online vindbaarheid. Maar wat het exacte doel is van jouw website dat hangt helemaal af van het soort organisatie je bent, wie je doelgroep is en waar je je klanten vandaan haalt. Waar dit voor de een moet functioneren als een ware sales machine volstaat voor de ander een ‘online visitekaartje’.

In beide gevallen is het wel belangrijk dat je een professionele uitstraling hebt, dat de website op alle apparaten goed getoond wordt en dat hij gebruiksvriendelijk is voor zowel gebruiker als beheerder. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Website voor jouw bedrijf

De website heeft vaak een centrale positie in de marketing en communicatie van een bedrijf. Voordat we beginnen is het van belang dat je duidelijk de doelen, ambities en ideale klanten in beeld hebt. Dat is het startpunt en geeft focus aan je (nieuwe) professionele website. Van design tot en met content zorgen wij ervoor dat alles tiptop in orde is. Niet alleen look & feel, maar ook het gebruiksgemak en de vindbaarheid zijn essentieel voor jouw online succes!

Actiepagina of miniwebsite

Een actiepagina is vaak het perfecte middel om een tijdelijke actie, campagne of event onder de aandacht te brengen bij de gewenste doelgroep. Actiepagina’s zijn daarom vaak onderdeel van een groter geheel. Je verstuurt een e-mail of flyer met een call-to-action naar de website. Wij helpen je met het ontwerp en de realisatie van jouw actiepagina. Aan de hand van data meten we of de actie daadwerkelijk doet wat was beoogd.

WordPress CMS

Een CMS is een systeem achter je website dat je in staat stelt deze gemakkelijk te beheren. Hierbij hoef je nauwelijks kennis te hebben van HTML en kan je simpel teksten, foto’s, video’s, lay-out of formulieren wijzigen of toevoegen.

Wij zetten contentmanagementsysteem (CMS) WordPress in. Dit is een van de meeste populaire open-source content management systemen. Doordat wereldwijd duizenden ontwikkelaars continu bezig zijn met het verbeteren van dit CMS, bevat het in de basis al veel functionaliteiten die we nodig hebben voor de website. Naast een hoge gebruiksvriendelijkheid en sterke flexibiliteit, maakt het de website in alle gangbare browsers toegankelijk en volledig responsive.

Onderhoud, Support & Analytics

Onze service stopt niet wanneer de nieuwe website of actiepagina live is. Het is belangrijk om het proactief te onderhouden, updaten en beveiligen, om hackers buiten te houden en om ervoor te zorgen dat je digitale visitekaartje niet veroudert of offline gaat.

Ook het trekken van relevante bezoekers is belangrijk. Wij helpen je om jouw online marketing in te richten op basis van de doelen van je website. We zorgen voor SEO vriendelijke teksten zodat je goed vindbaar bent in Google en stellen conversies in. Dat zijn alle acties die je wil dat jouw bezoekers op de site ondernemen.

Wij monitoren en analyseren de resultaten van de site. Door conversies te meten via Google Marketing Platform, komen we erachter of de gestelde doelen gehaald worden. Zo kunnen we gericht bijsturen waar nodig om jouw merk steeds verder online te laten groeien.

Website Laten maken?

Ons team staat klaar om jou te helpen je online omzet te vergroten. Bereik ons via 030 239 3119 of stuur Sjoerd een mail en kom erachter wat we voor je kunnen betekenen.